AcuCort presenterar vid evenemang arrangerade av Aktiespararna

23 augusti, 2021

AcuCort AB (Spotlight Stock Market: ACUC) meddelar idag att bolagets vd Jonas Jönmark kommer att delta och presentera vid ett antal evenemang arrangerade av Aktiespararna.

Agenda och övriga detaljer för eventen, samt access till de digitala evenemangen, kommer att finnas på Aktiespararnas hemsida. Presentationerna kommer att spelas in och finnas tillgängliga i efterhand på AcuCorts hemsida, IR-sektionen.

AcuCort kommer att presentera vid följande events:

  • 7 september, Aktiespararnas Aktiedag i Stockholm
  • 28 september, Aktiespararnas Aktiedag i Lund
  • 9 november, Stora Aktiedagen i Göteborg
  • 29 november, Stora Aktiedagen i Stockholm.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23 augusti 2021.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Jonas Jönmark, VD, AcuCort AB
Telefon: 070 365 5400
Epost: jonas.jonmark@acucort.se

Om AcuCort AB (publ)
AcuCort utvecklar och kommersialiserar ISICORT®, en ny snabblöslig munfilm att lägga på tungan, baserad på en välkänd kortisonsubstans – dexametason. ISICORT® är en smart produkt i en ny, innovativ, patenterad och användarvänlig administrationsform i första hand för behandling av svåra och akuta allergiska reaktioner, krupp hos barn samt illamående och kräkningar vid cellgiftsbehandling. En nationell ansökan godkändes av det svenska Läkemedelsverket i oktober 2020 och i februari 2021 utökades godkännandet av ISICORT® med indikationen – behandling av patienter med covid-19 som behöver kompletterande syrebehandling. Sammantaget stärker det bolagets bedömning att tiden fram till kommersialisering av ISICORT® i Sverige och andra länder kan vara relativt kort. AcuCort (kortnamn: ACUC) är noterat på Spotlight Stock Market. Besök gärna www.acucort.se.